Over ons

/
Over ons

Caught by Eef

Caught by Eef is opgericht door Eveline Riedijk kort nadat ze kennis maakte met een tas, en er prompt weg van was. Omdat ze zo’n fantastische tas in eigen land nooit was tegen gekomen en vond dat dat jammer was, ging ze op zoek naar waar die tas vandaan kwam en vond dat hij was ontworpen en gemaakt in Zuid-Afrika.

De World Fair Trade Organisation (WFTO) hanteert principes die gericht zijn op eerlijke beloning en goede arbeidsomstandigheden in bedrijven met oog voor de sociale en ecologische omstandigheden.

De collectie

Alle Caught by Eef producten zijn verdeeld over verschillende collecties. Iedere collectie heeft een  eigen naam en kleur en is vernoemd naar beroemde vrouwen en mannen die elegantie, kracht, levensmoed en doorzettingsvermogen belichamen. Kwaliteiten die ook terug te vinden zijn in de ontwerpen van de tassen.

De verschillende collecties hebben ontwerpen voor alle mogelijke situaties en omstandigheden waarin een tas van pas komt: van ruime werktassen, mooie boodschappentassen, tassen voor de vrije tijd of vakantie, tot kleine tassen voor feestelijke gelegenheden of avondkleding. Elke collectie heeft eigen nuances en kenmerken, steeds met veel aandacht voor uitvoering, voor details, praktisch gebruiksgemak en schoonheid en duurzaamheid.

Caught by Eef Foundation

Het streven is om naast mooie, hoogwaardige tassen en accessoires, ook iets toe te voegen aan de kwaliteit van leven van de makers, hun families en hun leefomgeving.

Hiertoe is de Caught by Eef Foundation opgericht, een stichting met de ANBI status die zich ten doel bevordering van veiligheid, goed voedsel en educatie. De stichting geeft o.a. regelmatig groente en fruit pakketten aan de mensen die producten voor Caught by Eef maken en hun gezinnen. Hiermee steunt de Caught by Eef Foundation ook een lokaal werkgelegenheids project in Kaapstad.

Alle tassen en accessoires zijn gemaakt van natuurlijk materiaal, restmateriaal van de vleesindustrie en springbokken die zijn gedood in het kader van een Zuid-Afrikaans overheidsprogramma dat de wildstand reguleert.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.