Verzending en retouren

/
/
Verzending en retouren

Verzendkosten?

Voor Nederland en België: Gratis verzending bij bestellingen boven de € 25,-. Retourkosten zijn voor rekening van klant. Bij bestelling van orders tijdens de sale wordt er €3,80 in rekening gebracht.

Levertijd?

Wij verzenden uw bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen na de besteldatum. Het streven is voor 12.00 uur besteld op werkdagen, de volgende dag in huis. Bij een afleveradres buiten Nederland kan de bezorging (enkele dagen) langer duren. Binnen Nederland worden de pakjes verstuurd met PostNL of DHL. U krijgt bericht zodra uw pakket verzonden is. U kunt uw bestelling volgen met Track and Trace.

Kan ik mijn bestelling retourneren? 

Mocht het artikel niet aan uw verwachting voldoen of wilt u toch iets anders, dan kunt u dit binnen 14 dagen na leverdatum retourneren.
Wij verzoeken contact met ons op te nemen, wij mailen u dan een retourformulier. Voor retouren betaald u zelf de kosten voor de retourzending.
Graag het formulier ingevuld bij de retourzending te voegen en duidelijk aan te geven of u het betaalde bedrag terugbetaald wilt krijgen.

Er wordt alleen overgegaan tot retourstorting van het volledige aankoopbedrag wanneer het artikel in dezelfde staat geretourneerd wordt als waarin wij het verstuurd hebben en het dus niet gebruikt is. Als een artikel toch beschadigd of gebruikt is, dan kunnen wij kosten in rekening brengen voor de waardevermindering. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice door een e-mail te sturen naar eef@caughtbyeef.com.

Retouradres

Caught by Eef
Kerkstraat 32H
2211 RJ Noordwijkerhout
Nederland

Kan ik mijn bestelling ruilen?

Mocht het artikel niet aan uw verwachting voldoen, dan kunt u dit binnen 14 dagen na leverdatum ruilen. Wij verzoeken u het retourformulier dat bijgevoegd is bij uw bestelling, ingevuld bij de retourzending te voegen en duidelijk aan te geven dat u het artikel wilt ruilen.

Terugbetaling bij ruilen

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt. Er wordt alleen overgegaan tot retourstorting wanneer wij het artikel in dezelfde staat ontvangen als waarin wij het verstuurd hebben en het dus niet gebruikt is.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.