Betaalmethoden

/
/
Betaalmethoden

Veilig betalen

Wij vinden het belangrijk dat u veilig kunt betalen en doen alles er aan om u de veiligste betalingsmogelijkheden te bieden.

De betalingsmogelijkheden

Wanneer u een bestelling plaatst, kunt u een keuze maken uit de volgende betalingsmogelijkheden: iDEAL, CreditCard en PayPal. Uw betaling wordt afgehandeld door betalingssysteem MultiSafepay. Bij de check-out kunt u duidelijk zien of de gekozen betalingsmethode gratis is of dat er een klein vast bedrag en of percentage van het verkoopbedrag in rekening aan u wordt gebracht.

Wat is MultiSafepay?

MultiSafepay faciliteert betalingen voor meer dan 10.000 bedrijven en voor Caught by Eef. Als klant kun je veilig betalingen doen via MultiSafepay. Bij de check-out kunt u duidelijk zien of de gekozen betalingsmethode gratis is of dat er een klein vast bedrag en of percentage van het verkoopbedrag in rekening aan u wordt gebracht.

Wat is iDEAL?

iDEAL is online betalen via uw eigen telebankiersysteem thuis. Deelnemende banken aan het iDEAL-bankiersysteem zijn ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Knab, Regiobank, Triodos bank en Van Lanschot. Met iDEAL rekent u af in uw vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Wat is PayPal?

PayPal is een wereldwijd gebruikte betaalmethode, die gekoppeld is aan uw e-mailadres(sen). Door middel van het opgeven van uw e-mailadres en de bijbehorende beveiligingscode kunt u geld van uw PayPal rekening overmaken of op uw PayPal rekening storten. Met uw PayPal account kunt u de betaling verrichten. Hiervoor heeft u een PayPal rekening/account nodig, welke u kunt openen op www.paypal.nl. Een PayPal rekening openen is gratis, veilig en betrouwbaar. PayPal rekeningen zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten.

Wat is Betalen na Ontvangst?

Betaal na Ontvangst (BnO) een achteraf betaalmethode voor webwinkels. BnO is volledig ontwikkeld door MultiSafepay en wordt ondersteunt door MultiFactor. Het biedt de mogelijkheid om uw bestelling eerst te ontvangen, te bekijken en hierna pas te betalen. Betaal na Ontvangst is zeer klantvriendelijk.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.